Скопје

Со измислици и лажни афери, ВМРО-ДПМНЕ сака да го прикрие неработењето на Арсовска

Соопштение за јавност – реакција на прес-конференцијата на Марија Митева од ВМРО-ДПМНЕ

Во обид да ги прикријат неспособноста и неработењето на Данела Арсовска, од ВМРО-ДПМНЕ секој ден измислуваат наводни афери.
Не може да се сокрие фактот дека Данела Арсовска е најслабата градоначлничка досега.
За првите денови нема ниту еден реализан проект. Единствено што правеше е нивелирање шахта и поништување проекти од интерес на скопјани.
Во време на криза Арсовска и градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ги заборавија граѓаните и ги игнорираа нивните барања.
ВМРО-ДПМНЕ со ништо не може да ја сокрие неспособноста и неработењето на своите градоначалници, кои многу ветуваа, а ништо не исполнија и ја изиграа довербата на граѓаните.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven How NOT to Summon a Demon Lord Ω

sites to watch anime AnimeHeaven The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

AnimeHeaven Hunter x Hunter (2011) Episode 148

stream anime online How NOT to Summon a Demon Lord Ω

anime heaven Naruto: Shippuden (Dub)