December 9, 2022 13:47
Македонија

Со ангажманот на Васко тендер Ковачевски може да стане збор само за провизии на штета на граѓаните

Васко тендер Ковачевски е ризичен за да му бидат доставени било какви понуди, загрижени сме дека со ангажманот на Васко тендер Ковачевски може да стане збор само за провизии на штета на граѓаните.

Понудата за дуел е јавна, а барањето за средба е исто така јавно!

Ова не е пазар, туку сериозна работа. Ако снабдувањето на енергенси на државата во криза се смета за обичен пазар, тогаш имаме сериозен проблем.