January 21, 2021 02:08
Македонија

Сојуз на борци од НОАВМ: Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората светска војна

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Како учесници во најсветлиот дострел на вековната борба на македонскиот народ за своја слобода – НОБ, се чувствуваме навредени од омаловажувањето на нашата борба. Погодени сме што со тоа се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората светска војна.

Очекуваме премиерот да се огради од изнесените свои ставови.

 

Watch Dragon Ball Z Episode 219 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll premium for free

Spirit Chronicles (https://animeflix.nl/m/ZN3k) Episode Preview at website https://animeflix.nl. See more mob psycho 100 animeflix