February 3, 2023 11:42
Македонија

Состанок на претседателите на СКСЗМ и СКСМ, Менди Ќура и Бранко Азески

Претседателите на Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ) и Стопанската комора на Северна Македонија (СКСМ), Менди Ќура и Бранко Азески денеска ќе одржат состанок.

-СКСЗМ и СКСМ ја продолжуваат нивната успешна соработка, која уште повеќе ќе ги зацврсти партнерските односи меѓу двете комори, како главни чинители во насока на креирање подобри бизнис услови во нашата земја, се наведува во изјавата од Стопанската комора на северозападна Македонија.

По средбата на Ќура и Азески е предвидена прес-конференција.