January 29, 2022 07:43
Македонија

Состанок на Опсерваторијата за безбедност на патиштата на Западен Балкан

Во организација на Секретаријатот на Транспортната заедница, денеска во Скопје ќе биде одржан вториот состанок на Опсерваторијата за безбедност на патиштата на Западен Балкан.

На состанокот, покрај министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, предвидено е да се обратат и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, директорот на Секретеријатот на Транспортната заедница, Матеј Законшјек, како и други претставници на домашни и меѓународни организации.

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX Black Clover (Dub)

ANIMEFLIX To Your Eternity

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc Episode 5

anime sites ANIMEFLIX Bleach

ANIMEFLIX Bleach