July 17, 2019 13:15
Живот

„Сопругот ми го украде бубрегот и го продаде“- полицијата во шок

Сопругот ми го украде бубрегот и го продаде“- полицијата во шок

Човек од Индија бил уапсен кога неговата сопруга открила дека ѝ недостига еден бубрег и го обвинила за кражба и за продажба, објавија светските медиуми.

Полицијата во западен Бенгал ги уапсила сопругот и неговиот брат, кои Рита Саркар ги обвинила за крадење и продажба на бубрегот. Локалните медиуми објавија дека сопругот ја организирал нејзината операција на слепо црево кога пред две години жената имала големи болки.

На крајот на 2017 година Рита при медицински преглед дознала дека ѝ недостига еден бубрег. По вознемирувачкото откритие, таа го обвнила својот сопруг дека ја организирал операцијата на слепо црево само за да ѝ го украде бубрегот и да го продаде како замена за миразот што не го добил.

Рита за индиските медиуми изјавила дека долго време била жртва на семејно насилство поради миразот што нејзиното семејство не можелo да си го дозволи.

Нови вести

Најнесреќниот маж на светот: Пајак два пати го гризна за пенисот на исто место!

24news

Мистерија: Двојка грабна девојче, а потоа ги најдоа удавени: Малечката ја бара цела Кина, никој не знае каде е

24news

Рускиот милјардер ја пронашол мртва својата ќерка во Лондон: Новата дрога талентираната виолинистка ја плати со животот

24news