Македонија

СОНК: Да се преиспита одлуката за настава со физичко присуство

„Во време на висок процент на заразени, зима и минусни температури, не сме сигурни дека Владата донесе исправна Одлука за начинот на одржување на наставата во второто полугодие. Отворените прозорци во училницата нема да го спречат ширењето на вирусот. Влада, МОН, преиспитајте ја одлуката додека не е доцна!“, реагира Самостојниот синдикат за образование и наука утрово преку фејсбук.

Владата на вчерашната седница донесе одлука второто полугодие да започне на 1-ви февруари со физичко присуство и согласно протоколите за заштита од коронавирус.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants Episode 11

online anime My Dress-Up Darling

AniWatch Record of Ragnarok

AniWatch 6 LOVERS Episode 3

Attack on Titan Final Season Part 2 Episode 2