August 22, 2019 09:35
Живот

Собрал многу стари прозори – неколку дена подоцна добил нешто од кое ќе ви застане здивот

Собрал многу стари прозори – неколку дена подоцна добил нешто од кое ќе ви застане здивот

Кога ќе видите што направил овој мајстор од многу стари прозори, неискористени, нема да верувате на своите очи.

Нови вести

На 61 година изгледа како девојка – времето како да запрело за неа

24news

Лима гола во кревет со ружи кои ѝ ги испратил милијардер, а сите се прашуваат дали има гаќички

24news

Куче починало 15 минути по неговиот сопственик кој боледувал од рак

Filip