June 28, 2022 10:51
Магазин

Соборен е светски рекорд – најмногу склекови за еден час

Австралиецот Даниел Скали се запиша во Гинисовата книга на рекордите откога за еден час направил 3.182 склека.

„Многу сум благодарен што мојата пријава е одобрена“, рече Скали откога судиите ја прегледале снимката од неговиот потфат.

За Скали, ова не е прв светски рекорд, во 2021 година доби признание за најдолг планк (стоење на лакти) од 9 часа и 30 минути.

tải go88

sunwindow can tho