December 9, 2021 02:29
Магазин Скопје

Слаткар ќе гласа за Цанде: Мислам дека сите „маалски ликови“ ќе гласаат за него

Познатиот македонски рапер Слаткар во емисијата на „Лазаров Шоу“ јавно се изјасни дека на овие локални избори поддршката ќе ја даде на Александар Филиповски-Цанде. Како што вели Слаткар, мисли дека сите маалски ликови ќе ја дадат поддршката за Цанце.

Александар Филиповски – Цанде, јавно му се заблагодари на Слаткар, потенцирајќи дека ќе остане „на земја“, онаков како што сите го познавале.