June 17, 2019 17:08
Македонија

Сите ја осудуваат изјавата на Мицкоски и несоодветните споредби за 27 април само Силјановска го брани

Јавноста, граѓаните, амбасадите на пријателските држави на Република Северна Македонија ја осудуваат изјавата на Христијан Мицкоски за судскиот процес против обвинетите за насилствата од 27 април и неговите несоодветни спореди, Нирнбершкиот процес и слични.

Zа сето време нема никаква реакција од Гордана Силјановска за таквите изјави на Мицкоски со што само таа го брани.

Дали Силјановска како кандидатка на Мицкоски, го поддржува и го дели неговиот став за процесот за насилствата од 27 април?

Нови вести

МВР започна со издавање на новите регистарски таблички со ознака НМК

Filip

Сугарески: Над 100 милиони евра инвестиции за патишта во југоистокот

Filip

Стерјовски побара поголема грижа за Македонците и за сите во најсиромашната област Гора

Igor