January 20, 2021 13:14
Македонија

Се што излегува од устата на Мицкоски е ноторна лага, да каже за кого одработува

П2: Мицкоски ве обвини вас дека имате контакти со Бугарија, прво дали имате било каквов контакт на ниво на власт со Бугарија и второ со кого контактирал Мицкоски како што велите?
Се што зборува и излегува од устата на Христијан Мицкоски е ноторна лага. Тој лично на протестите кажа дека викендов се распарчува Македонија. Нема никакви разговори и нема никакви официјални претставници во Софија. Она што го повикуваме Христијан Мицкоски да излезе и да каже е секако дека поседуваме информации затоа што и досега кога сме излегувале на прес-конференции да го повикаме да даде одговори за суштински прашања после некое време излегувало со докази дека тоа е точно.

KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! (https://crunchyrollfree.com/m/zko) Episode 10 at Crunchyroll crunchyroll free online

Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 23 at website https://animeplanet.cc the anime planet