Скопје

Се чистат уште три депонии во Ѓорче

Се чистат три нови депонии во Ѓорче Петров, откако градоначалникот Александар Стојкоски, по неговото доаѓање на функцијата за краток период ја расчисти најголемата која се наоѓаше во Ново село. Во координација со Град Скопје, механизацијата е веќе на терен, а отпадот расфрлан кај индустриската зона на Шарпланинска, се собира

Продолжуваме со реализација на расчистување на дивите депонии на повеќе локации во општината со поддршка на Град Скопје и јавните претпријатија. Расчистуваме во делот на индустриската зона на Шарпланинска, по што ќе продолжиме и на депонијата во Орман и во Хром на кејот на реката Вардар. Ѓорче станува чиста општина”, посочи Александар Стојкоски.

Инаку, за помалку од две недели, Ѓорче Петров во координација со градските власти успеа да ја расчисти големата депонија во Ново село. Сите депонии, се потенцијална опасност за здравјето на населението, но и жителите на Скопје.

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

anime online Tokyo Ghoul

AnimeDao Death Note (Dub) Episode 32

watch animes AnimeDao Dragon Ball Z (Dub)

AnimeDao How NOT to Summon a Demon Lord Ω

AnimeDao SK8 the Infinity