December 14, 2019 04:33
Скопје

Се чистат сливниците и шахтите

ЈП Водовод и Канализација – Скопје ја известува јавноста дека акцијата за чистење и проверка на функционалноста на сливниците и шахтите на територијата на град Скопје е во тек.

 

Нови вести

Заев: Со реконструкција на Пластичарската улица граѓаните ќе добијат модерно сообраќајно решение и поголема ефикасност на градскиот сообраќај

zane

Од денеска се проширува и реконструира Пластичарска

Igor

Цементарница УСЈЕ не загадува и работи согласно најсовремените стандарди за заштита на животната средина

Igor