December 1, 2020 09:20
Хроника

Се трага по Васил Ангеловски кој излегол од дома и не е вратен

Семејството Ангеловски од Маџари трага по Васил, кој денеска напладен излегол од дома и не е вратен. Синот Бошко преку својот фејсбук профил побара помош од сите кои можата да му дадат било каква информација за неговиот татко.

-Татко ми Васил Ангеловски не е вратен од 13 часот. Го бараме насекаде, човекот е склеротичен и со деменција, излезен е со црвен пони велосипед, носи плава јакана без ракави шушкавец, има капа светло палва. Ќе ве миолам споделет тел. за контакт 070 383343 Скопје, од Маџари, пишува на фејсбук профилот од Бошко Ангеловски.