February 24, 2020 03:44
Хроника

Се одложи судењето за несреќата кај Ласкарци- шефот на Дурмо турс е на операција

Се одложи судењето за несреќата кај Ласкарци , поради тоа што еден од обвинетите имал здравствени проблеми- објави Телма.

На шефот на возниот парк на Дурмо турс, Рамзи Мифтари, денеска ќе му биде извршена операција и поради ова не беа спроведени ниту останатите обвините кои се наоѓаат во притвор.

Нoвото рочиште е закажано за 15 октомври.