November 30, 2021 09:24
Скопје

Се вдомуваат Тери, Алисија, Ари, Луи и Аркус

Тери, Алисија, Ари, Луи и Аркус со нетрпение очекуваат да бидат вдомени и да израдуваат нечие семејство. Овие бездомни крзнени пријателчиња пленат со својот единствен карактер, се исклучително мили, темпераментни, лојални, даваат безусловна љубов, пријателство и незаборавна забава.

Сите имаат уредна крвна слика, негативен 4D тест, негативен тест на лишманија по акредитирана метода.

Секое куче кое ќе го вдомите од кај нас го добивате со пасош, прочистено од внатрешни и надворешни паразити, стерилизирано/кастрирано, чипирано, вакцинирано од заразни болести, избањата со стекнати хигиенски навики.

Сите единки во прифатилиштето на ЈП Лајка кои се спреми за вдомување се комплетно здрави единки и го имаат поминато целиот хуман третман.

Да ја поддржиме заедно кампањата „Вдоми куче, вдоми љубов“, да покажеме хуманост и да им подариме топол дом на кучињата каков што вистински заслужуваат.
Секое вдомено куче, значи едно бездомно куче помалку на улица, особено во овој зимски период исклучително ниски температури.

За вдомување на куче од прифатилиштето на Лајка и пополнување на прашалник аплицирајте на [email protected].

Website https://wcostream.cc: Watch Captain Tsubasa: Ayaushi! Zen Nihon Jr. wcostream Episode Full watch cartoons online wcostream

Website https://animebee.to: Watch Ben-To (Dub) animebee Episode 12 gogoanime

GoGoAnime Watch anime online, English anime online HD

Website https://animeflv.uk: Watch Chicken Papa animeflv Episode Full watch anime free

AnimeTV: Teasing Master Takagi-san Season 2 (Dub) anime episode 12 online free at https://animetv.cc dubbed anime