November 24, 2020 19:31
Магазин

Серена Вилијамс и ќерката пејат во дует на Инстаграм

Серена Вилијамс и нејзината тригодишна ќерка Олимпија се здружија во симпатичен дует овој вторник.

39-годишната легенда на тенисот и нејзиното слатко првородено дете ја отпеаја тематската песна од детскиот цртан филм PAW Patrol.

Во услови на самоизолација, и двете се дотераа за големиот перформанс како да ќе излезат на сцена.