November 28, 2020 05:43
Хроника

Семејството Ангеловски го пронајде дедото Васил

Семејството Ангеловски од скопско Маџари пред неколку часа побара помош да им им се помогне во потрагата по дедо Васил кој излегол од домот и не се вратил назад.

Синот Бошко преку својот Фејсбук профил побара помош од сите кои можат да му дадат било каква информација за неговиот татко. На истото место, Бошко ја соопшти убавата вест, дека дедо Васил е пронајден.