November 26, 2022 13:00
Магазин

Семејно фото: Алек и Хиларија Болдвин со седумте деца за Денот на благодарноста

Алек Болдвин и сопругата Хиларија споделија фотографија со нивните седум деца додека го одбележуваат Денот на благодарноста.

Седум недели од пречекот на најновиот член во нивното семејство, ќерката Иларија, се чини дека Алек и Хиларија имаат многу причини да бидат благодарни на овој Ден на благодарноста 2022 година.

И во знак на почит за празникот, Хиларија, инструкторка по јога и поткастер, се огласи на „Инстаграм“ за да го покаже она за што парот е најмногу благодарен: нивните седум деца.

Хиларија се потруди да ги натера сите девет членови да седат мирно доволно долго за да направат семеен портрет и да ја одбележат оваа пригода, што и не беше така лесно.