September 25, 2021 04:35
Македонија

Седници на комисиите за европски прашања, политички систем и прашања на изборите и именувањата

Во Собранието денеска ќе заседвааат комисиите за европски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците, како и за прашања на изборите и именувањата.

Пред Комисијата за европски прашања е Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за државјанството на Република Македонија, по скратена постапка во второ читање.

Комисијата за политички систем ќе одржи две седници. На дневен ред на првата е Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за лична карта во второ читање, а на вотрата Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Собранието на Република Македонија, по скратена постапка во второ читање, поднесен од Талат Џафери, Јован Митрески, Арбер Адеми, Кастриот Реџепи, Сурија Рашиди и Никола Мицевски.

На седницата на Комисијата за прашања на изборите и именувањата ќе се одржи јавна расправа за утврдување предлог кандидат за избор на член на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација.

86 (Dub) Episode 11

Website https://animedao.nl: Watch A Silent Voice animedao Episode Full death note animedao

AnimeFLV Watch english anime Online in HD for FREE

4Anime: JoJo's Bizarre Adventure (Dub) anime episode 7 online free at https://4anime.biz one piece 4anime

Cycling74: https://cycling74.com/author/61186f097175a8725bd1754d

Linktr: https://linktr.ee/gogoanimelol