November 25, 2020 09:16
Магазин

Северина се соблече во костим за капење, па откри дека го „собира“ стомачето кога влегува во море

Хрватската музичка ѕвезда покажа каква линија има, а истовремено испрати и апел.

Да им пружиме поддршка на сите како мене кои го вовлекуваат стомакот кога влегуваат во море, напиша пејачката под објавата.

https://www.instagram.com/p/CE811ajpr_7/