Македонија

СДСМ ја создаде енергетската криза и го уништи стандардот на граѓаните

СДСМ ја создаде енергетската криза и го уништи стандардот на граѓаните. СДСМ е причина за поскапите сметки на граѓаните за струја и парно. Заради СДСМ од овој месец граѓаните ќе плаќаат и по 1.500 денари повеќе за струја и парно.

СДСМ не беа способни да обезбедат евтин гас, сега плаќаме поскапо парно, а државата од буџетот дополнува.

Да беше способна владата немаше воопшто да дојде до поскапување, а ниту до потреба дополнително да се покрива разликата во цени од буџетот.

Овие кризи со струјата и парното ги предизвика директно СДСМ и тие немаат капацитет да ги решат. Затоа потребни се предвремени избори и нова влада која знае да ги решава проблемите на граѓаните.

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc Episode 2

watch anime One Piece (Dub)

ANIMEFLIX Boruto: Naruto Next Generations (Dub) Episode 148

ANIMEFLIX Hunter x Hunter (2011) Episode 148

english anime Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside