October 22, 2021 07:53
Македонија

СДСМ треба да се разбуди од сонот, сега е 2021 година, а не 2017 година, лагата по втор пат нема да им помине

Заев и СДСМ одат со старите и истрошени кадри на локални избори. СДСМ не нудат ништо ново, туку ги предлагаат истите луѓе кои немаат ниту еден проект.

Љупчо Николовски вчера кажа дека СДСМ за свои кандидати ги предлага: Тони Делков за Неготино, Борче Георгиевски за Гази Баба, Јасмина Гулевска за Могила, Звонко Пекевски за Берово, и Даниел Крстевски за Ранковце. Сите освен Крстевски се актуелни градоначалници кои немаат направено ниту еден проект.

Георгиевски вети 5 градинки, а после четири години едвај успева една да заврши, од другите 4 ниту трага ниту глас. Вети и не направи основно училиште, нема ниту нови водоводи и канализации.

Иста е сликата и со Делков, Гулевска и Пекевски. Нема дела, нема проекти, само крадат и прават криминал.

СДСМ треба да се разбуди од сонот, сега е 2021 година, а не 2017 година, лагата по втор пат нема да им помине.

Време е за промени. Време е за Македонија за сите луѓе!

Animepahe: Alice & Zoroku (Dub) anime episode 12 online free at https://animepahe.cc watch anime dub

Website https://aniwatch.pro: Watch Hong Huang aniwatch Episode 6 watch anime free

Website https://kissanime.mx: Watch Adventures in Beauty Wonderland kissanime Episode Full gogoanime tv kissanime

Watch BlazBlue: Alter Memory Episode 12

Vietnamta: https://www.vietnamta.vn/gogoanimebe

Sites google: https://sites.google.com/view/gogoanimelol