Македонија

СДСМ со години не ги покачи пензиите, пензионерите се оштетени со години

СДСМ со години не ги покачи пензиите, пензионерите се оштетени со години. ВМРО-ДПМНЕ константно ги покачуваше пензиите и по 500 денари секоја година. Со доаѓањето на СДСМ запре, а запре и растот на економијата.
Вистинска грижа за пензионерите има ВМРО-ДПМНЕ, ние воведовме мерки како бесплатна бања и бесплатен викенд за пензионерите. Во време на ВМРО-ДПМНЕ најниската пензија се зголеми за 76% а просечната за 62%.
Со СДСМ нема грижа за пензионерите.
По промената на власта и доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи вистинската грижа за пензионерите.

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town? Episode 8

AnimeDao Boruto: Naruto Next Generations

english dubbed anime My Hero Academia Season 3 (Dub)

anime dao AnimeDao Attack on Titan Season 2 (Dub)

anime stream Gintama