September 25, 2021 05:48
Македонија

СДСМ откако е на власт не е способна ниту 2 километри автопат да изгради

СДСМ откако е на власт не е способна ниту 2 километри автопат да изгради.

Автопатот Миладиновци – Штип  беше фактички пред завршување уште во 2017-тата година, а за истиот владата се уште нема извршено технички прием.

Двата експресни пата Штип – Кочани и Штип – Радовиш беа отпочнати, обезбедени средства, завршени проектни документации, спроведени тендерски постапки и започнати градежни активности уште во 2016 – 2017, за да сега СДСМ својата неспособност ја затскрива со реализирани по пола секција од истите.

Наместо нешто да изградат, од власта се промовираат со проекти наследени од претходната Влада предводена од ВМРО – ДПМНЕ.

СДСМ од кога е на власт единствено на граѓаните докажа дека не е способна да реализира капитални инфраструктурни проекти од интерес на државата.

Kimagure Orange Road: Futari no Koi no Repertoire Episode Full

Website https://animebee.to: Watch Wild Adapter animebee Episode 2 free anime online

4Anime Watch anime online, English anime online HD

Website https://animeflix.nl: Watch Lupin III: Alcatraz Connection animeflix Episode Full watch anime

Amara: https://amara.org/en/profiles/profile/On91yXQyAB2aqsUtpP9QyGeG4hYerFOT0Ro9jsBr-ws/

Codechef: https://www.codechef.com/users/animeflixnl