June 18, 2019 04:08
Македонија

СДСМ: Завршниот настан на коалицијата Заедно Напред ќе се одржи во петок во Охрид

Завршниот настан на коалицијата Заедно Напред во првиот дел од изборната кампања ќе се одржи во петок (19.04) во Охрид.
Претходно караванот на коалицијата ќе биде со граѓаните на Кичево, Гостивар, Штип и Гевгелија.
Во прилог, ви испраќаме распоред на граѓански трибини и средби со граѓани до крајот на кампањата од првиот изборен круг.

Нови вести

Фетаи: Мислам дека треба да се почне со смени во Врховниот суд

24news

Фетаи: Има илјадници снимки, пораки и транскрипти за случајот „Монструм“

24news

Фетаи: СЈО не е безгрешно, но главната задача успешно ја завршуваме

24news