October 21, 2020 03:50
Македонија

СДСМ е нервозна поради окрупнувањето на ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ кое што се однесуваше на изјавата на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ е нервозна поради окрупнувањето на ВМРО-ДПМНЕ. Не очекувавме дека СДСМ ќе го поздрави чекорот на соединување на ИНТЕГРА со ВМРО-ДПМНЕ затоа од ден на ден се поголем станува блокот кој жестоко ќе го порази Зоран Заев и неговата мафија.

Зоран Заев гледа дека се повеќе луѓе гледаат дека тој е проблемот на Македонија, а ВМРО-ДПМНЕ решението.

ИНТЕГРА и сите други општествени чинители кои се приклонуваат кон ВМРО- ДПМНЕ во борбата против СДСМ го препознаваат ВМРО-ДПМНЕ како единствена политичка сила која што ќе се спротистави на деструктивните политики на СДСМ.

Криминалот, мафијата и владата во Македонија се едно исто и мора да паднат.