September 25, 2021 06:09
Македонија

СДСМ го уништи Охрид со  дивоградби, а Заев со прст не мрдна да ги спречи, луѓе од неговата коалиција дивеат во градот

СДСМ го уништи Охрид со дивоградби. Откако СДСМ е на власт никнуваат секој ден дивоградби во Охрид, а Заев со прст не мрдна да ги спречи, луѓе од неговата коалиција дивеат во градот и се дел од урбаната мафија. Поради Заев и Константин Георгиевски Охрид може да го загуби статусот на заштита од УНЕСКО.

Власта на СДСМ е директно виновна за хаосот во Охрид.

Затоа новата општинска власт во Охрид од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги промени работите и ќе го врати сјајот на градот.

Време е за одговорни политики. Време е за Македонија за сите луѓе!

Mars of Destruction Episode Full

86 (Dub) Episode 11

KissAnime Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

AnimeKisa Watch anime online, English anime online HD

Sqlservercentral: https://www.sqlservercentral.com/forums/user/kissanimemx

Cakeresume: https://www.cakeresume.com/me/gogoanimebe