June 25, 2022 23:31
Македонија

СДСМ во САД, учествува во програмата за политички лидери

Претседателот на социјалдемократската младина на Македонија, Марко Михаилоски и портпарката на СДСМ, Богданка Кузеска, учествуваат во програмата за размена на политички лидери подржана од Амбасадата на САД во Македонија и имплементирана од Американскиот Совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders).

Програмата значително ги продлабочува добрите односи на Северна Македонија со САД.

Во фокусот на програмата е улогата на жените во политиката, доброто владеење, унапредување на правосудниот систем и работата на политичките партии.

Програмата нуди одлична можност за размена на искуства помеѓу двете земји.

go88 play go88 đánh bài đổi thưởng go88 âu mỹ

game tài xỉu sunwin kinh nghiệm chơi tài xỉu sunwin bí quyết chơi tài xỉu sunwin