February 2, 2023 03:38
Македонија

„Св. Климент Охридски” 8 декември неработен за сите граѓани

 „Св. Климент Охридски” 8 декември (четврток),  е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.
Од Министерството на сите граѓани им го честитаат празникот “Св.Климент Охридски”.