October 29, 2020 21:08
Македонија

Сашо Тасевски му подари памперс пелени на Ненад Јовановиќ

Тензично издание на вечерашната „САМО ВИСТИНА“ на Канал5 во која гостуваа Сашо Тсевски и Ненад Јовановиќ. Емисијата почна со навреди од двете страни, пред се испоровоцирани од еден Фејсбук пост на Јовановиќ

Сашо Тасевски рафално ја напрадна власта особено обвинувајќи ја , како што кажа , за предавничките договори со Грција и особено со Бугарија.

Ненад Јовановиќ не му остануваше “должен“, се обиде да го побие со факти дека конечно по 30 години сме членки на НАТО и пред портите на ЕУ. Но тоа не беше доволно за Тасевски кој видно беше возбуден за последните случувања на македонската политичка сцена , па на неколку пати намерно Ненад , тривијално го нарекуваше Неџад, и најави дека наскоро на власта „ќе и се случи народ“.

На крај, во знак на „помирување“ му подари памперс пелени на соговорникот Ненад Јовановиќ.