June 26, 2022 22:41
Скопје

Саниран дефектот на „Борис Трајковски“, нормализирано водоснабдувањето во Усје, Пинтија, Батинци, Студеничани и Моране

ЈП Водовод и канализација – Скопје, ги известува граѓаните дека дефектот на ул. Борис Трајковски, кој предизвика прекин на водоснабдувањето во Драчево, Батинци, Моране, Долно Лисиче и околните места е саниран.

Имено отстранувањето на дефектот беше успешно реализирано во 16:45, а водоснабдувањето за населените места Усје, Пинтија, Батинци, Студеничани и село Моране кои се снабдуваат со вода преку резервоари (висока зона), се нормализира по 18 часот.

Овој тип на дефекти, се случуваат навистина ретко, но нивната природа предизвикува прекинато водоснадбусвање во подолг временски интервал. ЈП Водовод и канализација – Скопје, изразува благодарност до граѓаните од овој дел на градот Скопје, за трпението иразбирањето за време на отстранување на овој дефект.

live go88 tải game tài xỉu đổi tiền that go88 go88 hoàng gia

sunwin hop