November 27, 2021 04:21
Економија Македонија

Рокот за поднесување ДДВ-4 продолжен до 27 октомври

Управата за јавни приходи го продолжи рокот за поднесување на ДДВ-04 пријавата за уште два работни дена, односно до 27 октомври.

Од УЈП денеска соопштија дека причина за продолжувањето на рокот е отежнатото поднесување даночни пријави преку системот е-Даноци.

Согласно Законот за даночна постапка, поради отежнатото поднесување на даночни пријави преку системот е-Даноци, се известуваат даночните обврзници и сметководителите дека рокот за поднесување на ДДВ-04 пријавата се продолжува. Крајниот рок за поднесување на ДДВ-04 пријавата (25.10.2021) се продолжува за два работни дена, односно крајниот рок за поднесување на ДДВ-04 пријавите ќе се смета 27.10.2021 година, наведува УЈП во соопштението.

https://animekisa.in anime stream

WCOStream - Watch anime online, English dub anime

NAKAIMO - My Little Sister Is Among Them!: Ani, Imouto, Koibito (Dub) Episode Full

Virgin Fleet Episode 3

ANIMEFLIX: Full Metal Panic! The Second Raid: A Relatively Leisurely Day in the Life of a Fleet Captain anime episode Full online free at https://animeflix.nl animeflix plunderer