June 18, 2019 17:43
Скопје

Роденденска забава на Општина Аеродром кај „авионче“

Во Општина Аеродром во паркот „Авион“ денеска ќе се одржи роденденската прослава на Општината на која ќе настапат групите „Прљаво казалиште“ и „Нокаут“.

Хепенингот ќе почне напладне со настап на децата од градинките и основните училишта со ритмички точки, хип-хоп настапи и соло-пеење. Ним ќе им се придружат децата од училиштето „Аква денс“ и хорот „Златно славејче“.

Групата „Нокаут“ ќе настапи од 20:00 до 21:30 часот, а по нив до полноќ концерт ќе одржи позната група „Прљаво казалиште“.

Инаку, покрај забавен, прославата ќе има и хуманитарен карактер

Нови вести

Oпштина Кисела Вода со подршка за решавање на проблемот со центарот со зависници

Filip

Продолжува одличната соработка на Општина Чаир и ЈП “Паркови и зеленило”: Нови инвестиции за позелен Чаир

Igor

Општина Гази Баба: Просторот околу јамата во Хиподром е обезбеден со заштитна ограда

zane