December 5, 2022 22:53
Магазин

Робин Рајт се разведува, по Шон Пен го остави и 18 години помладиот сопруг

Робин Рајт се разведува по втор пат.

Како што пренесува TMZ, актерката е таа која поднела барање за развод од 18-годишниот сопруг, само четири години по нивната интимна венчавка.

Робин, која се прослави со улогите во филмовите „Форест Гимп“ и „Порака во шише“, како и со серијата „Куќа од карти“, пред Клемент беше во брак со колегата Шон Пен.

Со него поминала 14 години во брак, во кој добиле две деца.