January 29, 2022 07:48
Македонија

Рицерски крст – Орден за заслуги на Република Полска за битолчанката Марија Малгожата Мачковска

Марија Малгожата Мачковска, вработена во НУ Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски” – Битола ја доби престижната награда „Рицерски крст – Орден за заслуги на Република Полска”.

Големото признание на Малгожата Мачковска лично и го додели претседателот на Полска Анджеј Дуда за време на престојот во нашава земја.

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

anime website AnimeDao My Hero Academia Season 3

AnimeDao Bleach Episode 361

AnimeDao Attack on Titan Season 3 Part 2

sites to watch anime Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!!

AnimeDao How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom