October 23, 2021 00:48
Скопје

Реконструкција на дел од улицата АФЖ во Радишани

Градоначалникот на Општина Бутел Велимир Смилевски, направи увид на тековните работи поврзани со реконструкција на дел од улицата АФЖ, во Радишани. Работните активности се во полн ек, при што ќе се афсалтираат речиси петстотини метри од оваа улична инфраструктура во населбата.
-Патната инфраструктута, креирање на нова и оджувањето на постоечката, е од клучно значење за развој на Општината. За илустрација, во изминатиот период, во Општината беа реконструирани 70 сервисни улици вдолж сите месни и урбани заедници, со вкупна површина од 50.000 м2, истакна градоначалникот Смилевски.
Асфалтирањето на улицата го извршува компанијата Гама Градба, а вкупниот буџет на проектот изнесува 1.263.554 денари, во нето износ.

Watch SSSS.Dynazenon (Dub) Episode 8

Oval x Over Episode Full

Website https://animedao.nl: Watch Masuda Kousuke Gekijou Gag Manga Biyori + animedao Episode 6 animedao overlord

AnimeTV Watch anime online, English anime online HD

Talk plesk: https://talk.plesk.com/members/kissanimemx.225795/#about

Myvidster: https://www.myvidster.com/profile/gogoanimelol