July 26, 2021 04:17
Скопје

Реконструирана фекална канализација во општина Кисела Вода

ЈП Водовод и канализација – Скопје континуирано работи на одржување, подобрување и обнова на водоводната и канализационата мрежа во градот Скопје, со цел задоволување на потребите на корисниците. Во изминатиот период екипата на секторот Канализација при ЈП Водовод и канализација – Скопје во соработка со Општина Кисела Вода, а на барање на граѓаните изведе реконструкција на фекална канализација.

„Реконструкцијата на фекалната канализација беше изведена со поставување на нова одводна цевка со дијаметар од 250мм и четири нови шахти. Со овој зафат се овозможи подобрување на одведувањето на отпадните води во овој дел“ – истакна Душко Весковски, генерален директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје.

GogoAnime Watch anime online, English anime online - Gogoanime. Tekkaman Blade: Burning Clock Episode Full

AnimeBee Watch anime online, English anime online HD. Dog Days Episode 13

AnimeHeaven Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed. Crayon Shin-chan Movie 02: Buriburi Oukoku no Hihou (https://animeheaven.pro/m/mENJ) Episode Full

KissAnime Mentaframework: http://recipes.mentaframework.org/user/edit/134232.page