September 25, 2020 15:38
Магазин

Рафаел Надал „забошотува” во вежбалница

Црногорската тенисерка Данка Ковиниќ се најде на исто место со Рафаел Надал, во вежбалница во Австралија. Направи видео од тоа и го објави на Инстаграм.

– Вака Рафа изведува истегнување, прокоментира Црногорката.

Имено, на снимката, додека таа се истегнува на само неколку метри од него, Надал за цело време гледа во својот телефон.