Скопје

Расчистување на сливници и шахти на територија на град Скопје

Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје од секторот канализација, утрово се на терен и ги чистат сливниците и шахтите на територијата на град Скопје, со цел системот да биде подготвен да ги прими водите по топењето на снегот и нормална функционалност на атмосферската канализација.

Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, ќе ја следат состојбата и ќе продолжат со теренските активности во текот на денешниот ден, како и за време на викендот.

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

anime to watch Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc

Attack on Titan Final Season (Dub)

So I'm a Spider, So What? Episode 21

animeflix Naruto: Shippuden (Dub)

ANIMEFLIX Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train (Dub)