April 14, 2021 15:33
Магазин

Раперот Куаво со почит кон актерската легенда Де Ниро

Раперот Куаво од бендот„Мигос“ се отвори за неговите интеракции во текот на снимање сцени со Роберт Де Ниро за претстојниот филм „Избањај ме во реката“ (Wash Me in the River).

„Му реков што ми се случува“, изјави 29-годишниот Куаво за „Билборд“. “Му реков дека еден стих во една од моите нови песни е за доживувањето додека снимав со него, а тој скромно одговори дека тоа е супер.

Жителот на Џорџија вели дека се чувствувал необично кога работел покрај филмската икона.