August 20, 2022 00:39
Македонија

Протест пред Владата против францускиот предлог

Група граѓани вечерва самостојно на социјалните мрежи се организираа во 19 часот да излезат пред Владата и да кажат дека се против францускиот предлог.

Според нив во никој случај Македонија не треба да го прифати овој предлог од Франција.

Фото: ТВ Сител