Македонија

Пропаѓа ли АМЦ, сите продавници затворени?

Еден од првите фирми продавачи на комјутери, комјутерска опрема и бела техника во државава деновиве стави клуч на сите продавници, неофицијално дознава 24 инфо. Затворени се и големите нивни маркети по трговските центри низ државава. Вработените велат дека веќе трет месец не им е исплатен личен доход и за нашиот медиум објаснуваат дека најверојатно фирмата ќе оди во стечај. Според нивното кажување веќе неколку банки биле во продавниците изминатава недела и правеле пописна робата која ја затекнале. Вчера и денес се обидовме неколку пати да добиеме некаква информација но на телефоните кои се оставени на нивната веб страна никој не се јавува.

(В.А.)

Нови вести

ВМРО-ДПМНЕ: Само измамник и криминалец може да тврди дека Македонија блеска со најниски плати во регионот

Daniela

Во Рим заврши манифестацијата во чест на Св. Кирил

Daniela

Показни вежби и презентација на дел од опремата на МВР во Дебар

Daniela