January 28, 2022 06:35
Скопје

Продолжува кампањата – вдоми куче, вдоми љубов на ЈП „Лајка“

ЈП Лајка е благодарна и задоволна од одзивот на граѓаните кои се заинтересирани за вдомување на кучиња од нашиот стационар.

Сакаме да истакнеме, дека со текот на нашето работење свеста кај граѓаните за вдомување на кучиња од нашето прифатилиште значително порасна. Со забрзано темпо се вдомуваат кучиња кај нас, но и во странство.

Соработката со граѓаните е клучна за нашиот успех, ви благодариме на сите за довербата. Сакаме да ве потсетиме дека уште многу кучиња си го бараат својот дом, доколку сте заинтересирани за вдомување испратете порака на следниов маил [email protected]

На овие мили кучиња ИТНО им бараме дом, бидејќи наскоро ќе мораат да бидат вратени на улица.

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime website Hunter x Hunter (2011) (Dub)

watch anime dub Bleach

anime online AnimeHeaven Naruto

Naruto: Shippuden (Dub)

BANANA FISH Episode 20