Економија Македонија

Програмерите со просечна плата од 74.062 денари

Податоците кои ги објави Државниот завод за статистика(ДЗС) покажуваат дека највисоката просечна нето плата во ноември е исплатена во секторот Компјутерско програмирање, консултантски и сродни дејности – 74.062 денари.

Зад нив следи Воздухопловен транспорт  со плата од 52.032 денари, понатаму се Производство на фармацевтски производи и фармацевтски препарати – 47.086 денари.

watch anime free. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven Bleach

Naruto: Shippuden (Dub)

AnimeHeaven The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

english dubbed anime WONDER EGG PRIORITY

online anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc