Македонија

Прифатен е договор за грант од САД во висина од 8,2 милиони долари

Владата на денешната седница ја разгледа и усвои Информацијата и го прифати усогласениот текст на Договорот за грант за партнерство за развој меѓу Република Северна Македонија и Соединетите Американски Држави.

Договорот за грант во висина од 8.258.792 американски долари е наменет за зајакнување на економска конкурентност, на проекти за зголемен придонес на младите во општеството, како и за проекти за сузбивање на корупција преку зголемена отчетност на јавниот сектор и со зајакнување на културата на отчетност кај граѓаните.

AnimeFreak animefreak attack on titan: My Hero Academia 2 Episode 25

KissAnime kissanime food wars: DARLING in the FRANXX (Dub) (https://kissanimeonline.com/m/m963) Episode 24