April 5, 2020 03:09
Хроника

Приведен скопјанец на Граничен премин „Стење“, бил осуден на казна затвор

На 23.02.2020 во 16.15 часот на Граничен премин „Стење“, при извршена проверка на Г.К.(52) од Скопје било утврдено дека се наоѓа на стоп-листата со мерка да се лиши од слобода по наредба од Основен Суд Скопје-1 и да се спроведе до Казнено-поправната установа Затвор -Скопје. Тој бил предаден на полициски службеници од Полициската станица Ресен за понатамошна постапка.