June 26, 2022 17:12
Хроника

Приведен крадец во Шуто Оризари

На 09.01.2022 во 21,00 часот на подрачјето на Шуто Оризари од полициски службеници од СВР Скопје бил лишен од слобода 17 годишен малолетник од Кочани по претходна пријава дека извршил тешка кражба во Скопје. Во Полициското одделение Шуто Оризари во присуство на инспектори по малолетничка деликвенција и на стручен тим од  ЈУМЦСР и адвокат, бил извршен разговор со малолетникот кој во целост ја појаснил постапката на извршената тешка кражба. Известен е и дежурен јавен обвинител за малолетници, од каде што е добиено известување дека малолетното лице имало претходна правосилна пресуда и треба да биде спроведено до ВПД Тетово.

go88 math admin go88 go88 khoá tài khoản

hướng dẫn cái sunwin