December 7, 2022 21:53
Економија Македонија

Прес-конференција на Пешевски и Димовски за предлог за стечај во ДГ Бетон АД Скопје (во живо)

Прес-конференција на претседателот на Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање на Република Македонија, Иван Пешевски, и претседателот на Сојузот на синдикатите на Македонија, Дарко Димовски, во врска со поднесување Предлог за отворање на стечајна постапка односно за престанок на работодавачот ДГ БЕТОН АД Скопје.